Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
LEN CL: CSA Steaua și CSM Oradea au trecut în turul 2 preliminarSportPictures.eu
02 Oct 2022

LEN CL: CSA Steaua și CSM Oradea au trecut în turul 2 preliminar

La finele acestei săptămâni s-au disputat turneele primului tur preliminar al LEN Champions League la polo masculin.

Campioana României CSA Steaua București a evoluat în grupa A care s-a disputat în Olanda la Nijverdal. Roș-albaștrii au înregistrat două victorii și două înfrângeri în grupa de 5 echipe și au obținut calificarea în turul următor de pe locul 3 al clasamentului. Astfel, ei au învins cu 15-10 pe ZPC Het Ravijn, formația gazdă a turneului, și cu 29-2 pe Nepobjedivi Invictum Sarajevo (Bosnia & Herțegovina), însă au cedat în ultimele două jocuri, 3-10 cu Vasas Budapesta (Ungaria) și 11-14 cu Primorac Kotor (Muntenegru).

CSM Oradea a fost gazdă a partidelor grupei B, una de patru echipe, din care primele două clasate au avansat în turul 2 preliminar. Orădenii au avut un parcurs perfect, cu victorii 12-3 cu ASA Tel Aviv, 12-8 cu Galatasaray Istanbul și 10-7 în ultimul meci contra italienilor de la RN Savona. Câștigătoare a grupei, CSM Oradea se alătură campioanei și așteaptă tragerea la sorți pentru următoarea fază a competiției ce va avea loc marți, 4 octombrie. Turneele din turul doi preliminar vor avea loc între 14 și 16 octombrie.

Alte știri din Polo