Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Kim Rasmussen, noul antrenor principal al lui CSM BucureștiAFP / Mediafax Foto
22 Sep 2015

Kim Rasmussen, noul antrenor principal al echipei CSM București

Danezul Kim Rasmussen a fost prezentat oficial ca antrenor principal al echipei CSM București, campioana României la handbal feminin, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

"Respect handbalul românesc, cultura românească și sunt mândru că pot face dintr-un proiect cum este acesta de la CSM București", a declarat Rasmussen, care o înlocuiește pe compatrioata sa Mette Klit, după ce aceasta și-a reziliat contractul cu CSM, de comun acord, săptămâna trecută.

Rasmussen, care va împlini marți vârsta de 43 de ani, a mai pregătit în cariera sa echipele Lyngby, Roskilde, ambele din Danemarca, Stavsten (Suedia), iar din 2010 a antrenat naționala Poloniei, cu care a ocupat locul 4 la Mondialul din 2013 și locul 11 la Europeanul de anul trecut.

La CM 2013, găzduit de Serbia, Polonia a întrecut România cu scorul de 31-29, în optimi, după ce la pauză tricolorele aveau 17-13. La Campionatul European de anul trecut, România și-a luat revanșa în fața Poloniei, cu scorul de 24-19, în faza a doua a grupelor.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal