Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Juventus Sibiu, noua campioană a României la minifotbalMihai Spiridonica / Mediafax Foto
07 Iul 2015

Juventus Sibiu, noua campioană a României la minifotbal

Juventus Sibiu este noua campioană a României la minifotbal, titlul cu numărul nouă din palmaresul acestei grupări, informează site-ul oficial al federației de specialitate.

La Campionatul Național de la Arad, desfășurat în perioada 3-5 iulie, și-au dat întâlnire cele mai valoroase 16 echipe din țară.

Juventus Sibiu și-a început parcursul cu trei victorii în grupă: 6-4 cu Experți 2000 Râmnicu Vâlcea, 2-0 cu Raal Bistrița și 3-2 cu E.On Iași. În faza sferturilor de finală a depășit-o pe Autovip Garden Șimleu Silvaniei, în urma executării loviturilor de departajare.

În semifinale, a urmat o victorie cu 3-0, în fata echipei RMC 24 Alba Iulia, formație care avea sa urce pe treapta a treia a podiumului.

În finală, Juventus Sibiu a câștigat în fața echipei Dorna Vatra Dornei, la loviturile de departajare. La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 1-1 (1-0).

Juventus Sibiu are în vitrină și trofeul Cupei României.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal