Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Juniorii Ştiinţei au învins campioana UzbekistanuluiCosmin Iftode / SportPictures.eu
09 Feb 2015

Juniorii Ştiinţei au învins campioana Uzbekistanului

În partida cu Pakhtakor, Cârţu şi Săndoi au introdus o echipă experimentală, cu mulţi juniori. De la bun început alb-albaştrii au pus stăpânire pe joc şi și au înclinat terenul.

Eforturile ofensive sunt răsplătite la mijlocul primei reprize: centrare perfectă Varga, din corner, lovitură de cap imparabilă Kay şi este 1-0. Fundaşul african are şansa de a-şi trece în cont dubla la o lovitură de colţ, dar nimereşte vinclul, pentru ca la acceaşi fază Ivan să trimită din şase metri peste (34). Formaţia olteană are ocazia lui 2-0 cu cinci minute înainte de finalul reprizei, dar Varga nimereşte transversala de la punctul cu var.

Partea secundă începe bine pentru olteni, Ivan ia o acţiune pe cont propriu şi o finalizează cu gol, şut în plasa laterală (55). Două minute mai târziu, Varga e agăţat în careu şi din nou se dictează penalti. Execută Băluţă, din nou în bară. Craiova controlează jocul până la final, dar nu mai punctează.

Se încheie 2-0, aceasta fiind a treia victorie la rând obţinută de olteni în finalul stagiului de pregătire. Miercuri, de la ora 17, este programat ultimul meci amical din Turcia, contra lui Sheriff Tiraspol.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Fotbal