Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Juniorii români au confirmat la Mondiale
16 Oct 2016

Juniorii români au confirmat la Mondiale

Luptă aprigă la Palatul Republicii din Chișinău, acolo unde s-a desfășurat sâmbătă, 15 octombrie, competiția internațională de dans sportiv “Chișinău Open 2016”, reuniune care a cuprins și Campionatul Mondial de Juniori II (14-15 ani) la secțiunea dansurilor latino-americane la întrecerea căreia s-au aliniat 66 de cupluri naționale.

La “mondialul” juniorilor II au participat perechile campioane si vicecampioane din toate colturile lumii, Romania fiind reprezentata de perechea Mihai Cristian - Raluca Andrei (pereche legitimate la clubul “Generatia 9” din Bucuresti), din postura de campioni ai Romaniei si de Marius Eric Nitu - Antonia Iosub (sportivi ai cluburilor “Alessia Dance” Bucuresti si “Dance Energy” Iasi), perechea vicecampioana.

Dupa momentele de foc ale calificarilor, sportivii nostri au luptat pana au ajuns in finala competitiei acolo unde au fost detronati doar de perechile din Rusia si din Republica Moldova. La finalul competitiei Marius Eric Nitu si Antonia Iosub s-au clasat pe locul V iar Mihai Cristian si Raluca Andrei au terminat pe VI.

Evolutia dansatorilor nostri a fost una de mare exceptie, apreciata de toti cei prezenti la aceasta confruntare, fiind un real motiv de bucurie pentru tot sportul romanesc si demostrand inca odata cresterea de nivel
a dansului sportiv din tara noastra la nivel mondial. Reamintim ca, in anul 2016 Romania este pe primul loc in lume, la egalitate cu Italia, la numarul de medalii obtinute in dansul sportiv, inainte Germaniei sau a Rusiei.

Alte știri din Juniori