Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
Judoka de la CSM București, la un pas de podium în Liga Campionilorcsmbucuresti.ro
08 Dec 2018

Judoka de la CSM București, la un pas de podium în Liga Campionilor

Sportivii de la CSM București au reprezentat România în Liga Campionilor, la masculin și au fost la un pas de podium, pierzând bătăliile pentru medaliile de bronz, sub privirile noului ministru al Tineretului și Sportului, Bogdan Matei, ale preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, precum si ale preşedintelui Uniunii Europene de Judo (EJU), Serghei Soloveicik.

”Tigrii” au fost învinși cu 3-2 în finala mică de Steaua Roşie Belgrad, din Serbia. Singurele puncte ale echipei din Capitală au fost câştigate de Alexandru Raicu (73 kg) şi Vlăduţ Simionescu (+90 kg).Anterior, în sferturile de finală, CSM Bucureşti a trecut de Aris JC Salonic (Grecia) cu 3-2, iar în semifinale a pierdut cu 1-4 în faţa ruşilor de la Yawara Neva Sankt Petersburg.

Echipa Clubului Sportiv Municipal București a fost formată din opt judoka, la cinci categorii: Vadim Bunescu (Republica Moldova, -66 kg), Lehel Orban (România, -66 kg), Alexandru Raicu (România, -73 kg), Laszlo David (România, -73 kg), Marcel Cercea (România, -81 kg), Andrei Pîrloga (România , -81 kg), Hirotaka Kato (Japonia, -90 kg), Vlăduț Simionescu (România, +90 kg) și Gheorghe Vînătoru (România, +90 kg).

Medalia de aur şi trofeul Ligii Campionilor a revenit echipei portugheze Sporting CP Lisabona, care a trecut în finală cu 3-2 de Yawara Neva Sankt Petersburg din Rusia.

Și în competiția feminină România a ratat bronzul, fetele de la U CSM Dinamo Cluj-Napoca, fiind învinse în meciul pentru medalia de bronz cu 3-2 de echipa croată JC Vinkovci. 

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Judo