Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
E-Sports
Jucătorii români devin o prezență constantă în FIFA 21 Team of the Week
24 Dec 2020

Jucătorii români devin o prezență constantă în FIFA 21 Team of the Week

Constantin Budescu este cel de-al treilea jucător român pe care specialiștii EA Sports l-au selectat în ”Team of the Week”.

Andrei Cristea a deschis lista prin selectarea în ”Team of the Week 1”, Deian Sorescu a fost inclus în ”Team of the Week 12”, iar 13 i-a purtat noroc playmaker-ului Astrei. Unicul jucător din competiția internă care beneficiază de un card gold comun a strălucit în victoria formației giurgiuvene la scor de tenis de la Arad cu trei goluri înscrise și o pasă de gol briliantă la reușita lui Riza de deschidere a scorului, aceste realizări fiind argumente solide pentru nominalizarea sa în ”Team of the Week 13” cu nivel general de 81, fiind cel mai mare al unui jucator roman in activitate de pana acum in FIFA 21. Cu valoare de 75, cartonul gold normal al lui Budescu se tranzacționează pe platforma de specialitate din cadrul jocului cu sume de aproximativ 600 monezi, în timp ce cartonul team of the week poate fi cumpărat cu 9.900 monezi.

 

Pe cardul gold normal, decarul Astrei este creditat cu următoarele caracteristici:

Pace   60

Shooting   74

Passing   74

Dribbling   76

Defending   50

Physical   65

 

Pentru cardul special team of the week, valorile sunt următoarele:

Pace   66

Shooting   81

Passing   82

Dribbling   82

Defending    56

Physical   71

 

Pentru doar două puncte diferență, Budescu a ratat primul ”11” al ”Team of the Week 13” în fața lui Lars Stindl, mijlocașul german de la Borussia Mönchengladbach.

Alte știri din E-Sports