Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Jucătorii de darts își dispută cel mai râvnit trofeu intern
26 Iun 2017

Jucătorii de darts din România își dispută cel mai râvnit trofeu intern

Federația Română de Darts organizează finala campionatului național, ediția 2016/2017. Ultimul act din competiția internă se va disputa la Cluj, în Iulius Mall, în perioada 27 iunie – 1 iulie, iar cei mai buni 48 de jucători de la masculin și 16 jucătoare de la feminin își vor întrece forțele pentru cel mai râvnit trofeu intern.

Adrian Frim, campion național de trei ori consecutiv, își va apăra titlul în propriul oraș, în vreme ce, la feminin, Doriana Epuran se va duela pentru a-și menține titlul cucerit sezonul trecut. Competiția de la Cluj are și o altă miză importantă, întrucât pe baza rezultatelor din cadrul acesteia va fi alcătuită echipa națională de darts.

Intrarea pentru spectatori este liberă, iar toți clujenii și nu numai sunt așteptați, zilnic, începând cu ora 12:00, să urmărească unul dintre cele mai spectaculoase sporturi din țara noastră și să-i vadă pe cei care au cucerit primul trofeu internațional de darts din istoria României, Mediterranean Cup 2017.

Despre Federația Română de Darts

Federația Română de Darts a fost înființată în anul 2008 și a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive și recunoașterea ca federație națională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaționale, a organizat Campionatul European de Darts din 2014 și urmează ca țara noastră să găzduiască, în 2019, Campionatului Mondial, după ce Federația Română de Darts a câștigat licitiația pentru organizarea acestei competiții.

Alte știri din Alte sporturi