Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Joi, 11 ianuarie: tragerea la sorți a sferturilor Cupei RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Ian 2018

Joi, 11 ianuarie: tragerea la sorți a sferturilor Cupei României

Casa Fotbalului găzduiește joi, 11 ianuarie 2018, tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei României, ediția 2017-2018. Evenimentul va avea loc în sala „Nicolae Dobrin” începând cu ora 11:30.

În conformitate cu prevederile art.30.5 din Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice (ROAF), la faza sferturilor de finală participă toate echipele calificate din faza optimilor. Jocurile din cadrul sferturilor se stabilesc prin tragere la sorți, iar echipele participante sunt repartizate într-o singură urnă, urmând a se grupa între ele (4 jocuri):

1. SC FC FCSB SA
2. AFC ASTRA
3. CS U CRAIOVA
4. SC DINAMO 1948 SA
5. CS GAZ METAN MEDIAŞ
6. CSM POLITEHNICA IAŞI
7. AFC BOTOŞANI
8. AFC HERMANNSTADT

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc marți/miercuri/joi 27 februarie/28 februarie/1 martie cu începere de la ora 13:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF. 

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal