Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Jocurile Europene: Elizabeta Samara s-a oprit în optimiAFP / Mediafax Foto
18 Iun 2015

Jocurile Europene: Elizabeta Samara s-a oprit în optimi

Elizabeta Samara a ratat calficarea în sferturile de finală ale probei individuale feminine a concursului de tenis de masă din cadrul Jocurilor Europene 2015 de la Baku, fiind învinsă cu scorul de 4-3 (7-11, 2-11, 11-9, 7-11, 11-9, 19-17, 11-8) de poloneza de origine chineză Qian Li, într-o partidă din turul al treilea, disputată joi.

Samara, a treia favorită a competiției, a condus cu 3-1 la seturi, dar a cedat în final, după 68 de minute de joc, în fața unei adversare incomode, care a avut o revenire spectaculoasă, reușind să câștige ultimele trei seturi ale întâlnirii. Quan Li va juca în sferturi cu turcoaica de origine chineză Melek Hu, care a dispus la rândul ei cu 4-1 (11-7, 11-5, 11-6, 6-11, 11-7) de ucraineanca Tetiana Bilenko.

Elizabeta Samara era singura jucătoare din țara noastră rămasă în competiție, după ce Bernadette Szocs fusese eliminată în turul 1 de olandeza Li Jie.

În turneul individual masculin de tenis de masă, reprezentantul României, Adrian Crișan, s-a oprit după după primul tur, fiind învins de grecul de origine română Kalinikos Kreanga.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de masă