Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Jakob Vestergaard, noul antrenor al campioanei EuropeiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Mai 2016

Jakob Vestergaard, noul antrenor al campioanei Europei

Danezul Jakob Vestergaard este noul antrenor al echipei feminine de handbal CSM București. În vârstă de 41 de ani, acesta îi succede lui Kim Rasmussen și va conduce echipa Tigroaicelor în următorii doi ani.

”Am semnat cu CSM București pentru că eu cred în acest proiect și este o provocare pentru mine să fiu antrenorul campioanei Europei. Am mai încercat în trecut și aș vrea să o fac din nou. Va fi o plăcere să lucrez cu jucătoare internaționale de top și sunt convins că împreună vom face o treabă foarte bună. Sperăm să fiți alături de noi când sezonul va începe”, a declarat Jakob Vestergaard într-o intervenție live pe pagina de facebook a CSMB.

Jakob Vestergaard este dublu câștigător al Ligii Campionilor cu Viborg (2009 și 2010), semifinalist al Ligii Campionilor cu Oltchim (2013), a fost director tehnic la CSM București în sezonul 2014-2015, iar în ultimul an a fost selecționerul naționalei feminine de handbal a Germaniei.

 

sursa: csmbucuresti.ro

Alte știri din Handbal