Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Jakab Zoltan, noul antrenor al naționalei de futsalAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
17 Aug 2014

Jakab Zoltan, noul antrenor al naționalei de futsal

Echipa națională de futsal a României are un nou selecționer, în persoana lui Jakab Zoltan. Tehnicianul va continua să pregătească în paralel și echipa de club la care este angajat, FK Odorheiu Secuiesc. Jakab a mai condus naționala de tineret U21 a României și este primul tehnician licențiat cu specializarea futsal din România. Jakab Zoltan a semnat în urmă cu câțiva ani un volum cu conținut de elemente tehnico-tactice pentru futsal. 

Jakab îl înlocuiește la cârma naționalei pe Nelu Stancea, care a asigurat interimatul la Campionatul European desfășurat la Anvers, în Belgia, în luna ianuarie. Stancea fusese secundul fostului antrenor, spaniolul Sito Rivera, care acum este la naționala Ungariei. 

O altă modificare s-a produs la naționala de tineret sub 21 de ani, unde Endre Kacso, antrenorul de la Cityus Tg. Mureș, l-a înlocuit pe același Stancea.

În exclusivitate pentru Sport Clasic Jakab Zoltan a declarat că ”obiectivele sale sunt calificările la Campionatul European din Serbia și la Campionatul Mondial din columbia, ambele competiții urmând a se desfășura în 2016”.

În toamnă, România va susține patru amicale tari, două cu Spania în deplasare și alte două acasă, cu Serbia. ,

Alte știri din Futsal