Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Pariuri
Jackpot de 55000 de euro la aparate
25 Apr 2017

Jackpot de 55000 de euro la aparate

Pe 19 Aprilie, în jurul orelor 17:00, faimoasele gorile King Kong și-au făcut din nou apariția, de data aceasta la aparatul Megajackpot din agenția Stanleybet din Rm. Sărat, Str. Victoriei, bl. 23B. Astfel, pe o miză de 125 de credite (6.25 lei) și cu o specială Megajackpot - Radu Valentin a căștigat mult râvnitul Megajackpot în valoare de 249.501,20 lei.

„Combinația câștigatoare mi-a venit la cea de-a 9-a mână din specială, am știut imediat ce s-a întâmplat și am rămas efectiv fără cuvinte. A fost o bucurie foarte mare când am văzut ce sumă am câștigat, pe care nu am cum să o descriu.” ne-a împărtășit fericitul câștigător din momentul câștigului.

Fabuloasa sumă i-a fost înmânată câștigătorului cash,într-o valiză metalică securizată, chiar de către Ion Oncescu, Ambasadorul Megajackpot în România, în cadrul evenimentului organizat chiar în agenția norocoasă.

„Joc la aparatele Megajackpot de mult pentru că-mi plac, însă până acum nu am crezut că jackpoturile acordate anterior sunt pe bune, acum m-am convins, este cât se poate de real” a adăugat Radu, imediat după ce a intrat în posesia banilor.

Au trecut mai bine de 6 ani de la primul Megajackpot câștigat la sfârșitul lui 2010 iar valoare totală a premiilor a ajuns la 23,138,209.55 lei (5 milioane de euro).

Anexat găsiți o selecție de fotografii reprezentative de la înmânarea celui de-al 70-lea premiu Megajackpot.

 

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet.

 

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele 350 de agenții, din aproape 100 de localități, online pe www.stanleybet.ro, cât și pe dispozitivele mobile prin aplicația Stanleybet.ro.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 13 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 6 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru și Danemarca.

Alte știri din Pariuri