Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
JO Beijing - ziua 16: Rezultate Team RomaniaCristian Nistor / COSR / Team Romania
20 Feb 2022

JO Beijing - ziua 16: Rezultate Team Romania

Mihai Tentea, Raul Dobre, Ciprian Daroczi și Cristian Radu au încheiat participarea TEAM ROMANIA la Jocurile Olimpice Beijing 2022. Motivați de locul 10 pe care au încheiat primele două manșe, componenții bobul românesc de patru persoane s-au mobilizat exemplar în finală și au reușit să termine competiția pe un binemeritat loc 13.

Mihai Tentea, pilotul ”balaurului” cum își alintă tricolorii bobul, a fost din nou la înălțime și, chiar dacă vitezele din coborârile de astăzi nu au mai atins 138 km/h, ca în prima manșă, cei patru fantastici s-au menținut în lupta pentru prima jumătate a clasamentului.

Cu timpii 59.30 în manșa 3 și 59.93 în manșa 4, cvartetul românesc a acumulat un timp total de 3:57.65, după cele patru manșe, și s-a clasat pe poziția 13 dintre cele 28 de echipaje care s-au aliniat la start.

Germania, care a avut în competiție nu mai puțin de trei echipaje, a dominat întrecerile, adjudecându-și medaliile de aur și argint. Tot trei echipaje au reprezentat Canada, cel mai bine clasat obținând  bronzul.

Cu câte două echipaje au fost în competiție Statele Unite ale Americii, Comitetul Olimpic din Rusia, Austria, Italia, China, Koreea, Elveția.

 

sursa: cosr.ro
 

Alte știri din Sporturi de iarnă