Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Istanbul: Două românce pe tabloul principalBogdan Iordache / Mediafax Foto
14 Iul 2014

Istanbul: Două românce pe tabloul principal

TEB BNP Paribas Istanbul Cup, turneu de 250.000 USD, a încheiat tabloul calificărilor, acolo unde Alexandra Dulgheru și-a câștigat un loc pe tabloul principal.

După ce a trecut primul obstacol constituit de jucătoarea poloneză Paula Kania, locul 184 WTA, cu 6-2, 6-0, în meciul decisiv pentru accederea pe tabloul principal Alexandra a întâlnit-o pe Aliaksandra Sasnovich, jucătoare din Belarus clasată pe locul 136 WTA. Victoria a revenit reprezentantei tricolore cu 6-3, 7-6 (4) după un meci mai dificil decât cel din turul inaugural. În primul tur al tabloului principal Alexandra o va întâlni pe ucraineanca Kateryna Kozlova, locul 128 WTA, iar în turul secund ar putea întâlni învingătoarea meciului dintre Roberta Vinci, locul 24 WTA și cap de serie numărul 2, și americanca Anna Tatishvili, locul 112 WTA.

De asemenea, pe tabloul principal este prezentă semifinalista BRD Bucharest Open Monica Niculescu, a cărei adversară în turul inaugural este japoneza Misaki Doi, locul 85 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp