Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Istanbul: Doar Alexandra merge mai departeBogdan Iordache / Mediafax Foto
15 Iul 2014

Istanbul: Doar Alexandra merge mai departe

Oboseala și solicitarea fizică de pe parcursul sezonului începe să își spună cuvântul în cazul tenismenelor noastre. După ce ieri Irina Begu abandona la Bastad, astăzi a fost rândul Monicăi Niculescu să iasă de pe teren datorită problemelor medicale, abandonul survenind la scorul de 5-3 în favoarea japonezei Misaki Doi în meciul din primul tur de pe tabloul principal al turneului TEB BNP Paribas Istanbul Cup.

Cealaltă reprezentantă a României la Istanbul, Alexandra Dulgheru, a întâlnit-o pe ucraineanca Kateryna Kozlova, locul 128 WTA, de care a dispus în 100 de minute cu scorul 3-6, 6-0, 6-3. În turul secund, Alexandra o va întâlni pe italianca Roberta Vinci, locul 24 WTA și cap de serie numărul 2 al turneului.

În proba de dublu, perechea Raluca Olaru – Shahar Peer (Israel) a fost eliminată de dublul ucrainean Yuliya Beygelzimer – Olga Savchuk cu 6-0, 6-2. Raluca și Shahar au primit câte un punct de clasament și împart un cec în valoare de 960 USD.

Alte știri din Tenis de câmp