Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Irina, final de turneu la BogotaAFP / Mediafax Foto
10 Apr 2014

Irina, final de turneu la Bogota

După un turneu foarte reușit la Medellin, Irina Begu a pus capăt astăzi experienței sale columbiene după înfrângerile suferite la simplu și la dublu în turneul Claro OpenColsanitas de la Bogota.

Prima dispută pierdută a fost cea din sferturile de finală ale probei de dublu, în care a participat împreună cu argentinianca Maria Irigoyen, cele două fiind învinse în două seturi – 6-3, 6-4 – de perechea formată din jucătoarea spaniolă Lara Arruabarrena și franțuzoaica Caroline Garcia după 67 de minute de joc. Irina și Maria au fost, astfel, oprite din cursa pentru un al doilea trofeu consecutiv după cel câștigat săptămâna trecută.

În această seară Irina s-a recunoscut învinsă în optimile probei de simplu de elvețianca Romina Oprandi cu scorul de 6-4, 6-1 după o oră de joc. Break-ul făcut de elvețiancă în chiar primul ghem a fost de ajuns pentru a câștiga setul inaugural, iar setul secund a fost la discreția Rominei, care a reușit să îi blocheze total serviciul Irinei.

În programul jucătoarei noastre urmează săptămâna viitoare participarea la meciul de Fed Cup contra Serbiei ce se va disputa la București.

Alte știri din Tenis de câmp