Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Oeiras: Irina a făcut reverența de finalAFP / Mediafax Foto
02 Mai 2014

Oeiras: Irina a făcut reverența de final

La Portugal Open ce se dispută la Oeiras, în competiția de simplu a fetelor Irina Begu a fost învinsă de jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro, principala favorită la câștigarea turneului și poziționată pe locul 15 al clasamentului WTA. Scorul final a fost 7-6, 6-1.

Meciul a avut două părți distincte. În primul set Irina a menținut ritmul impus de adversara sa, chiar dacă a fost nevoită să vină din urmă după ce a cedat un break în ghemul 3. Jucătoarea noastră a reușit să revină de la 2-4 la 4-4, dar Suarez Navarro a reușit un rebreak la 0 și a servit pentru set. Irina a arătat un moral solid și a făcut la rândul său break-ul pentru a egala la 5, apoi fiecare parte și-a făcut serviciul, ajungându-se la tiebreak. Aici, Suarez Navarro joacă mai bine pe retur și câștigă cu 7-3.

Setul secund are o cu totul altă desfășurare, cu Suarez Navarro mult mai incisivă, limitându-i Irinei opțiunile. După 1-1, jucătoarea spaniolă domină terenul și leagă 5 ghemuri consecutive pentru a-și trece numele în dreptul participantelor la finala de mâine.

Irina înregistrează cea mai bună performanță a anului și câștigă 110 puncte și un cec de 9.113 euro.

Alte știri din Tenis de câmp