Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Irina Begu, în semifinală și în finală la MedellinAFP / Mediafax Foto
05 Apr 2014

Irina Begu, în semifinală și în finală la Medellin

Turneul ITF de la Medellin, Columbia, dotat cu premii totale de 50.000 USD o are printre semifinaliste pe jucătoarea româncă Irina Begu.

Cotată cu a treia șansă la câștigarea turneului, Irina Begu  a trecut în primul tur de jucătoarea bosniacă Jasmina Tinjic, locul 249 în clasamentul WTA, de care a dispus în două seturi albe, 6-0, 6-0. Adversara din optimi s-a numit Laura Pous-Tio, jucătoare spaniolă ocupantă a locului 314 WTA, în fața căreia Irina a suferit în primele două seturi, dar l-a câștigat categoric pe cel decisiv – scor final 6-7, 7-5, 6-0. Un meci mai simplu l-a avut în sferturile de finală cu argentinianca Florencia Molinero, locul 191 WTA, pe care a învins-o în două seturi, 6-1, 6-3. Semifinala Irinei este programată în această seară și i-o va opune pe argentinianca Maria Irigoyen (nr. 163 WTA), născută în același oraș cu Juan Martin Del Potro.

Un lucru inedit este faptul că tot în această seară, după odihnă, Irina și Maria, adversare la simplu, vor face pereche în finala probei de dublu, unde le vor întâlni pe australianca Monique Adamczak și rusoaica Marina Shamayko.

Alte știri din Tenis de câmp