Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Irina Begu, în finala de dublu de la Rio!AFP / Mediafax Foto
21 Feb 2014

Irina Begu, în finala de dublu de la Rio!

Primul meci al zilei disputat de Irina a fost cel din sferturile de finală ale turneului de simplu, împotriva braziliencei Teliana Pareira (nr. 98 WTA). Jucătoarea din țara gazdă a reușit să își adjudece victoria în două seturi – 6-4, 6-4 – după 90 de minute de joc în care cuvântul de ordine a fost ”echilibru”. Primul set a avut o evoluție liniară, cu ghemuri câștigate pe serviciul propriu până la ghemul 10, când Irina cedează break-ul câștigător al setului. Actul secund este un pic mai animat, cu câte două break-uri de fiecare parte, dar scenariul se repetă în ghemul 10 și brazilianca face diferența în set și meci. 60 de puncte și 6.175 USD a acumulat Irina în urma participării pe tabloul de simplu.

În semifinalele turneului de dublu, Irina a avut mai mult succes. Alături de argentinianca Maria Irigoyen, Irina a înregistrat o victorie muncită, în trei seturi și 105 minute, în fața cehoaicelor Barbora Zahlavova Strycova și Klara Zakopalova, principalele favorite ale competiției. Scorul partidei a fost 6-2, 6-7, 10-8 pentru Irina și Maria, iar Irina se vede răsplătită cu prezența în finală pentru săptămâna reușită la Rio de Janeiro.

Adversare le vor fi suedeza Johanna Jenny Larsson și sud-africana Chanelle Scheepers. Iată că jucătorii români au căpătat bunul obicei de a ne răsfăța cu prezența săptămână de săptămână în finalele unui turneu WTA sau ATP!

Alte știri din Tenis de câmp