Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Irina Begu, campioană în EgiptRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Feb 2020

Irina Begu, campioană în Egipt

Tenisul românesc a avut parte de un week-end cu multe rezultate foarte bune, nu mai puțin de trei jucătoare din țara noastră reușind să-și treacă noi titluri în palmares.

Cel mai important rezultat a fost reușit de Irina Begu, în Egipt, la turneul ITF 100K de la Cairo, pe care l-a câștigat după o finală de aproape trei ore. A fost 6-4, 3-6, 6-2, pentru Irina care, de altfel, a jucat câte trei seturi și în semifinale, 6-2, 3-6, 6-1, cu Aliona Bolsova din Spania, precum și în sferturile de finală: 4-6, 6-3, 6-1, cu Anastasia Gasanova, din Rusia. După acest rezultat, Irina revine în Top 100 WTA după ce urcă 21 de locuri până pe 97.

În Slovacia, la Trnava, la turnel ITF 25K, Jaqueline Cristian și-a trecut în cont un nou titlu ITF, primul din acest an, după o finală în care adversara sa, rusoaica Sofya Lansere a abandonat în momentul în care era condusă cu 6-1, 4-2. Această victorie îi asigură compatrioatei noastre un salt de 20 de locuri în clasamentul WTA Live, până pe 172, ceea ce va reprezenta cea mai bună clasare a carierei sale.

Salt important de 36 de locuri în clasamentul Live și pentru Ilona Ghioroaie, compatrioata noastră revenind în Top 500 WTA după ce a câștigat pentru a șasea oară în carieră, și pentru prima dată în 2020, turneul ITF 15K de la Monastir, Tunisia.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp