Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Iordănescu, între o numire și un meci de caritate
17 Dec 2013

Iordănescu, între o numire și un meci de caritate

Luni, 16 decembrie, a fost o zi importantă pentru Puiu Iordănescu. Mai întâi, în Comitetul Executiv al FRF, la propunerea lui Mircea Sandu, fostul selecționer a fost numit director tehnic al federației. Asta înseamnă că Anghel Iordănescu va avea ca sarcină, coordonarea activității tuturor loturilor naționale de fotbal, inclusiv prima selecționată antrenată de Victor Pițurcă. Va avea, după cum spunea Mircea Sandu "atribuțiuni privind selecția, pregătirea și participarea loturilor naționale în competiții, inclusiv numirea antrenorilor".

Rămâne de văzut ce reacție va avea acum actualul selecționer, care cu ceva timp în urmă a afirmat că niciodată nu va accepta un supervizor în procesul de pregătire a echipei naționale.

 

Tot luni, Puiu Iordănescu a fost antrenorul selecționatei României "Generația de Aur", care la Salonic a întâlnit într-un meci amical de caritate echipa "Grecia 2004", câștigătoarea de atunci a titlului european.

Scorul a fost 1-1, golurile fiind marcate pentru eleni de Charisteas în minutul 40 și Florin Bratu în minutul 88 pentru reprezentativa noastră.

 

Pentru selecționata "Generația de Aur", antrenorul Iordănescu și secunzii săi, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au folosit următorii jucători:

Stelea - Petrescu, Belodedici, Gh. Popescu, Rotariu - Sabău, Prodan, Gâlcă, Hagi, Răducioiu – Vlădoiu

Rezerve: Preda, Dănciulescu, Bratu, Viorel Moldovan, Ogăraru, Iencsi, Pleşan, Pancu, Mara, Falemi, Miu.

 

"Grecia 2004" a început partida în următoarea formula:

Nikopolodis - Seitaridis, Kapsis, Dellas, Fyssas - Basinas, Georgiadis, Zagorakis, Tsartas - Charisteas, Nikolaidis

Alte știri din Fotbal