Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
Iordănescu: "Pentru meciul cu Grecia, ne propunem doar victoria"Alexandru Hojda / Mediafax Foto
06 Sep 2015

Iordănescu: "Pentru meciul cu Grecia, ne propunem doar victoria"

La conferința de presă a echipei naţionale, organizată azi, la Mogoşoaia, selecționerul României a prefațat duelul cu Grecia de luni, care va avea loc pe Arena Naţională, de la ora 21:45. Însoţit de patru oameni de bază ai tricolorilor - Chiricheş, Torje, Pintilii şi Tătăruşanu, antrenorul naţionalei României a început dialogul cu reprezentanţii presei cu o analiză scurtă a meciului cu Ungaria.

”Consider că am făcut o partidă bună la Budapesta. Din punct de vedere tactic, am controlat jocul prin posesia mingii. Am obţinut ce ne-am propus, am plecat neînvinşi”, a declarat Anghel Iordănescu. Referitor la partida de luni, selecţionerul a fost ferm pe poziţii. ”Pentru meciul cu Grecia, ne propunem doar victoria. Trebuie să fim atenţi, nu avem voie să facem greşeli şi nu ne putem permite să oferim cadouri. Avem probleme de sănătate, dar sunt sub control şi sunt convins că vom reuşi să le rezolvăm”, a comentat acesta.

Au urmat la cuvânt jucătorii, primul pe listă fiind Mihai Pintilii, care a lipsit la Budapesta din cauza cumulului de galbene. ”Trebuie să fim concentraţi, să intrăm motivaţi şi să obţinem victoria care ne va aduce mai aproape de calificare. Prezenţa spectatorilor în număr cât mai mare va fi un atu în pluss-a confesat mijlocaşul ”tricolorilor”.

Atât Chiricheş, cât şi Torje au fost optimişti în privinţa rezultatului final al partidei de luni, mizând şi ei pe plusul de moral adus de numărul mare de spectatori care vor fi prezenţi în tribune.

”Ne dorim ca suporterii să vină în număr cât mai mare, să ne susţină şi noi să-i răsplătim cu o victorie” a declarat noul fundaş al italienilor de la Napoli, în timp ce Torje a adăugat: ”Important e să cîştigăm, nu contează cum”.

Conferinţa de presă s-a încheiat nu înainte ca Tătăruşanu să fie chestionat pe tema performanţei extraordinare a naţionalei noastre, care a primit doar un gol în aceste preliminarii.

”Este îmbucurător că avem cea mai bună apărare. Nu este doar meritul meu, ci al tuturor portarilor din lot şi al colegilor din apărare, fără aportul cărora nu ar fi fost posibil acest lucru”, a explicat titularul României din meciul cu Ungaria.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Fotbal