Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Ionuț Dumitru a fost convocat pentru meciul cu GermaniaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
08 Mar 2016

Ionuț Dumitru a fost convocat pentru meciul cu Germania

Naționala de rugby a României se află de duminică în cantonament la Iași pentru a pregăti meciul de sâmbătă, 12 martie, cu Germania, din Cupa Europeană a Națiunilor. Partida va avea loc pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Iași, de la ora 14:00 și va fi transmis în direct de Dolce Sport 1.

In lotul extins al Romaniei pentru acest meci a mai intervenit o modificare, Ionuț Dumitru alaturandu-se Stejarilor pentru a pregati partida cu Germania. „Aripa” Stelei are deja 15 selectii pentru Stejari si trei eseuri marcate, el debutand intr-un meci cu Rusia, la IRB Nations Cup, in 2013, competitie organizata la Bucuresti si castigata in acel an de Romania.

In plus, staff-ul tehnic continua initiativa de a invita jucatorii de perspectiva sa se pregateasca cu lotul de seniori. Daca la Cluj s-au alaturat Stejarilor jucatorii de linia a doua Andrei Diaconu si Vlad Rotaru, dar si experimentatul Csaba Gal, la Iasi a fost invitat sa se antreneze alaturi de seniori Tudor Butnariu. Taloneur la Politehnica Iasi, acesta a fost component al tuturor nationalelor de juniori ale Romaniei.

 

Lotul extins al Romaniei:

Pilieri: Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Paul Rusu (Stiinta Baia Mare), Mihai Dico (Stiinta Baia Mare), Cosmin Manole (Dinamo), Horatiu Pungea (Oyonnax)

Taloneur: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Otar Turashvili (Colomiers), Eugen Capatana (Timisoara Saracens)

Linia a II-a: Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), Marius Antonescu (Tarbes)

Linia a III-a: Viorel Lucaci (CSA Steaua Bucuresti), Vlad Nistor (Castres Olympique), Andrei Gorcioaia (Valence d’Agen), Stelian Burcea (Timisoara Saracens), Ovidiu Tonita (Carcassonne)

Treisferturi:

Mijlocasi la gramada: Valentin Calafeteanu (Timisoara Saracens), Tudorel Bratu (Dinamo), Alexandru Tigla (CSM Bucuresti)

Mijlocasi la deschidere: Jody Rose (Timisoara Saracens), Ovidiu Melniciuc (U Cluj)

Centri: Paula Kinikinilau (Timisoara Saracens), Florin Ionita (CSA Steaua), Ionut Balaban (CSS Barlad)

Aripi: Adrian Apostol (Stiinta Baia Mare), Ionut Dumitru (CSA Steaua), Stephen Shennan (Timisoara Saracens), Ionut Botezatu (CSM Stiinta Baia Mare), Marian Ispir (CSM Bucuresti)

Fundasi: Florin Vlaicu (Calvisano)

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby