Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci au participat la Balul NataţieiSportPictures.eu
20 Nov 2014

Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci au participat la Balul Nataţiei

Foştii sportivi Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec şi Gabriela Szabo au participat, miercuri, la prima ediţie a Balului Nataţiei, care a avut loc în Sala de Marmură a Cercului Militar.

La eveniment au mai participat printre alţii Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu şi Andreea Răducan.

În cadrul balului a avut loc o licitaţie care a avut ca scop strângerea de fonduri necesare pregătirii sportivilor din nataţie în vederea Jocurilor Olimpice de vară din 2020, de la Tokyo. S-a licitat un meci de tenis de dublu mixt în compania Simonei Halep şi a lui Ilie Năstase, o rachetă cu semnătură a fostului tenisman german Boris Becker, echipamentul şi o rachetă a Simonei Halep, un sejur la Raliul Aradului alături de Mihai Leu, o cină la masa campionilor alături de foşti mari sportivi români, precum şi alte obiecte.

Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec, a declarat că nataţia nu are ca obiectiv câştigarea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din 2016. "E prima ediţie a Balului Nataţiei prin care urmărim să promovăm sporturile federaţiei noastre cât şi strângerea de fonduri necesare pentru activitatea sportivilor. La Rio nu avem o medalie ca şi obiectiv pentru că astea sunt posibilităţile, dar mai târziu da. Pentru asta ne zbatem să facem tot posibilul pentru ca sportivii noştri să aibă toate condiţiile pentru a câştiga o medalie la Jocurile Olimpice", a spus Potec.

 

sursa: mediafax.ro

Alte știri din Natație