Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
 Ion Țiriac, noul președinte al Federației Române de TenisFRT.ro
19 Iun 2019

Ion Țiriac, noul președinte al Federației Române de Tenis

Ion Țiriac este noul președinte al Federației Române de Tenis după ce a câștigat alegerile organizate la Centrul Național de Tenis încă din primul tur. Din cele 46 de voturi valabil exprimate, Ion Țiriac a primit 32 de voturi, Marius Vecerdea a primit 11 voturi, Ion Țupa a primit trei voturi. Cel de-al patrulea candidat aflat pe buletinul de vot, Liviu Ursuleanu, nu a primit niciun vot. Cel de-al cincelea candidat, Răzvan Itu, a renunțat la candidatura la funcția de președinte înainte de începerea votării.

În partea a doua a alegerilor pentru conducerea FRT s-a trecut la vot pentru cele patru poziții de vicepreședinți. Din cele 46 de voturi exprimate, unul a fost anulat, iar după numărătoarea finală s-au aflat și numele celor patru vicepreședinți care i se vor alătura lui Ion Țiriac în Comitetul Director al FRT: George Cosac, cu 34 de voturi, Alina Cercel Tecșor, cu 28 de voturi, Răzvan Itu, de asemenea cu 28 de voturi, și Adrian Marcu, cu 23 de voturi. Printe cei care au mai primit voturi s-au numărat și Marius Vecerdea, cu 14 voturi, și Silviu Matei, cu 13 voturi.

 

sursa: frt.ro

Alte știri din Tenis de câmp