Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Învingem greu Spania. Miercuri jucăm decisivul cu UngariaSorin Pană / SportPictures.eu
11 Dec 2018

Învingem greu Spania. Miercuri jucăm decisivul cu Ungaria

Meci trăit cu sufletul la gură timp de 45 de minute și încheiat cu un sfert de oră fast pentru jucătoarele tricolore în duelul cu Spania.

Rămase fără șanse de calificare între primele trei echipe din grupă, ibericele au luptat pentru a-și dovedi valoarea după o prestație mai degrabă palidă până acum la această ediție de Campionat European ce se desfășoară în Franța. Cu un start mai bun decât al României, spanioloaicele conduceau cu 6:1, 7:2 și 8:3 în minutul 16, dar Neagu, Buceschi, Pintea și colegele ei au început cursa de urmărire pentru a intra la pauză cu un handicap de două goluri, 10:12.

Conduse cu 13:15 în minutul 38, tricolorele au luat frâiele jocului și după ce au basculat tabela, 16:15 în minutul 42, au dictat ritmul partidei. Distanțate la 20:17 în minutul 47, ele au transmis adversarelor și spectatorilor mesajul că nu vor permite să li se interzică visul semifinalei și au încheiat victorioase cu 27:25.

Denisa Dedu a fost din nou magistrală între buturi bifând 11 intervenții reușite, iar Eliza Buceschi și Crina Pintea continuă să aibă contribuții esențiale în victoriile echipei naționale. Golurile României au fost înscrise de Neagu - 7, Pintea - 6, Buceschi - 4, Florica - 3, Geiger, Ardean Elisei - câte 2, Chiper, Laslo și Perianu - câte o reușită.

Mâine începând cu ora 19:00 pe TVR1 și TVR HD România înfruntă Ungaria pentru un loc în semifinale. Un egal este de ajuns pentru tricolore, dar ele pot profita de schimbul de generații din selecționata maghiară pentru a-și trece în cont o victorie importantă.

Alte știri din Handbal