Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Intrarea liberă la România - BelgiaSportPictures.eu
07 Mar 2014

Intrarea liberă la România - Belgia

Meciul din cadrul Cupei Europene a Națiunilor, România-Belgia, programat pe 8 martie la Constanța, va avea intrarea liberă, cât mai mulți suporteri ai rugby-ului românesc fiind așteptați în tribune.

Partida contra Belgiei este penultima etapă din ediția 2014 a CEN, Stejarii fiind deja calificați la Cupa Mondială din 2015, după victoria cu 32-6 în fața Spaniei de pe 22 februarie, de la Cluj.

România se află în momentul de față pe locul doi în grupa 1A, la egalitate de puncte cu liderul, Georgia, ierarhia finală urmând a fi stabilită după confruntarea directă dintre cele două, pe 15 martie, la Tbilisi.

În funcție de poziția finală din grupă, Stejarii își vor afla adversarii de la Cupa Mondială 2015. Prima poziție asigură loc în grupa C alături de Noua Zeelandă, Argentina, Tonga și Africa 1, iar poziția secundă plasează România în grupa D alături de Franța, Irlanda, Italia și Canada.

Așadar, sâmbătă, 8 martie, de la ora 14.30, pe Stadionul Mihail Naca, România va întâlni Belgia în ultima partidă din Cupa Europeană a Națiunilor de acasă.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby