Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Internațional neo-zeelandez la CSM București OlimpiaAFP / Mediafax Foto
30 Mai 2014

Internațional neo-zeelandez la CSM București Olimpia

Echipa de rugby CSM București Olimpia a finalizat un transfer de răsunet pentru rugby-ul românesc. De curând, la grupul jucătorilor s-a alăturat și internaționalul neo-zeelandez Campbell Johnstone, în vârstă de 34 de ani. Johnstone a evoluat în cariera sa la Canterbury, Tasman si Crusaders, in emisfera sudica, dar și la Biarritz, în Franța, ori la Ospreys, în Țara Galilor.

Johnstone, care este specializat pentru postul de pilier, este caracterizat de specialiști ca jucătorul cu cel mai puternic umăr drept din tot rugby-ul neo-zeelandez.

Johnstone a fost selecționat de trei ori pentru All Blacks. El este al doilea component al Noii Zeelande care vine să joace în România, după Sosene Anesi, care a ajuns anul trecut la Timișoara. 

Debutul lui Cambell Johnstone în rugby-ul românesc este așteptat duminică, 1 iunie, la Cluj, în meciul pe care echipa sa îl va susține contra Universității locale. 

Alte știri din Rugby