Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Înfrângeri la Bastad și StuttgartSportPictures.eu
12 Iul 2014

Înfrângeri la Bastad și Stuttgart

Doi jucători români au fost angrenați în turnee ATP în această săptămână. Victor Hănescu a fost depășit în turul secund al turneului SkiStar Swedish Open de la Bastad de principalul favorit al turneului, spaniolul David Ferrer, cu scorul 6-4, 6-0 după o oră de joc. Pentru participarea sa, Victor a fost recompensat cu 20 de puncte de clasament și un cec în valoare de 7.405 euro.

La Stuttgart, Florin Mergea a jucat alături de croatul Marin Draganja în proba de dublu a turneului Mercedes Cup în sfertul de finală contra perechii formate din Mateusz Kowalczyk (Polonia) și Artem Sitak (Noua Zeelandă). După un meci decis în supertiebreak, cu scorul final 2-6, 7-6 (3), 10-6, cei care merg mai departe sunt cuplul format din jucătorul polonez și cel neozeelandez. Florin și Marin și-au trecut în cont câte 45 de puncte de clasament și vor împărți un cec de 3.830 euro.

Alte știri din Tenis de câmp