Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Înfrângeri în optimile de finală a competițiilor continentale masculineSabin Malisevschi / SportPictures.eu
29 Ian 2020

Înfrângeri în optimile de finală a competițiilor continentale masculine

CSM Arcada Galați și ACS Volei Municipal Zalău au încheiat învinse meciurile din manșa tur a optimilor de finală din CEV Cup și respectiv CEV Challenge Cup, ambele disputate în deplasare.

Gălățenii au jucat pe malul Bosforului în  Burhan Felek Voleybol Salonu din Istanbul cu Galatasaray, elevii lui Sergiu Stancu fiind învinși cu scorul de 3:0 (26:24, 25:21, 25:20), un scor ce îi obligă să se autodepășească în manșa retur programată pe teren propriu peste două săptămâni, pe 12 februarie. Primul set s-a disputat sub semnul echilibrului, gălățenii având minge de set la 24:23, apoi au cedat actul secund după ce au condus cu 21:18.

Niels Klapwijk a fost cel mai prolific jucător al campioanei României cu 19 puncte, fiind urmat de Julian Bissette cu 10 puncte, în timp ce Marian Bala a fost cel mai bun jucător la primire din meci cu un procentaj de 41% al mingiilor jucate.

În CEV Challenge Cup, formația zălăuană a cedat în minim de seturi în Sala Sporturilor din Karlovy Vary, acolo unde VK ČEZ Karlovarsko s-a impus cu scorul de 3:0 (25:15, 25:20, 25:20) după 68 de minute de joc. Partida a fost la discreția formației gazdă, jucătorii pregătiți de Bogdan Tănase având avantaj pe tabelă sporadic doar în startul seturilor 2 și 3.

Gabriel Cherbeleață cu 11 puncte și Rogerio Lintz cu 8 puncte au fost principalii contribuitori ai zălăuanilor, care peste două săptămâni vor avea o misiune dificilă în fața ambițioasei formații cehe.

Alte știri din Volei