Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Înfrângeri în fața sud-americanilorDragoș Savu / Mediafax Foto
02 Iun 2015

Înfrângeri în fața sud-americanilor

La Prostejov, în Cehia, are loc UniCredit Czech Open, turneu ATP Challenger jucat pe zgură și dotat cu premii totale de 106.500 EUR. În proba de simplu a luat startul și Marius Copil, locul 202 ATP, care a jucat astăzi cu columbianul Santiago Giraldo, actualmente poziționat pe locul 64 al ierarhiei profesioniste masculine. Sud-americanul a învins cu 7-6(4), 6-2 după 80 de minute de joc, la aproape 3 ani distanță de la precedenta întâlnire din calificările turneului de la Madrid, când victoria i-a aparținut tot lui. Marius părăsește turneul cu un cec în valoare de 1.110 EUR.

Într-un alt turneu ATP Challenger, Franken Challenge, ce se desfășoară pe zgură la Furth, în Germania, având ca premii totale 42.500 EUR, Adrian Ungur a cedat în minim de seturi în fața favoritului 8, Horacio Zeballos, locul 142 ATP. Argentinianul a tranșat soarta meciului în mai puțin de 70 de minute, scorul final fiind 6-4, 6-0. Adrian, locul 188 ATP, înregistrează a patra înfrângere în meciurile directe și obține doar un cec de 440 EUR.

Alte știri din Tenis de câmp