Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
Înfrângere fără drept de apel
11 Dec 2013

Înfrângere fără drept de apel

Misiune aproape imposibilă pentru voleibalistele de la Dinamo în această seară, ele încercând să învingă deținătoarea en-titre a CEV Champions League, VakiBank Istanbul,o formație care nu mai cunoscuse înfrângerea din septembrie anul trecut, contabilizând de atunci și până acum nu mai puțin de 65 de meciuri fără înfrângere. Surpriza nu s-a produs însă, turcoaicele impunându-se fără drept de apel cu 3-0, pe seturi 25-23, 25-21, 25-17.

Fetele noastre au luptat mult, reușind în setul 1 și setul 2 să se țină aproape de adversare până spre final, când experiența echipei din Istambul și-a spus cuvântul, scorul devenind 0-1 și apoi 0-2; setul 3 nu a avut istoric, oaspetele jucând la turație maximă și adjudecându-și fără probleme partida

Cu 6 puncte în grupă, Dinamo păstrează încp şanse de calificare în play-of,f fiind necesar să se impună în ultimul meci din grupă, cu Atom Trefl Sopot.

Clasamentul în grupa C, din care face parte Dinamo, este în acest moment următorul:

Loc Echipa MJ V Î SF SD D P
1. VakıfBank TT 5 5 0 15 1 +14 15
2. Atom Trefl Sopot 4 2 2 7 7 0 6
3. Dinamo Bucureşti 5 2 3 7 9 -2 6
4. VDK Gent Dames 4 0 4 0 12 -12 0

Tot astăzi se mai dispută o altă partida a unei formații românesti în CEV Champions League, în grupa F Stiinta Bacau întâlnind în deplasare formația elvețiană Volero Zurich; echipa din Bacău ocupă însă ultimul loc din grupă și are șanse infime de a trece mai departe. 

Alte știri din Volei