Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Înfrângere dureroasă, calificare ratatăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mar 2018

Înfrângere dureroasă, calificare ratată

Prelungirile partidei dintre România și Ucraina au decis echipa câștigătoare a grupei a 4-a a Turului de Elită contând pentru calificarea la Campionatul European U19 din acest an.

Având la dispoziție și varianta unui rezultat de egalitate, tricolorii mici pregătiți de selecționerul Adrian Boingiu au deschis scorul în minutul 77 prin Moruțan, dar euforia golului l-a determinat să își scoată tricolul, gest taxat conform regulamentului de arbitrul de centru cu cartonaș galben. Fiind al doilea, botoșeneanul a fost nevoit să părăsească terenul și să-și lase coechipierii în inferioritate numerică.

Efectul a fost vizibil imediat, presiunea ucrainenilor fiind convertită pe tabelă de Safranov în minutul 84, pentru ca în al doilea minut de prelungiri Bondarov să înscrie golul victoriei și al calificării pentru oaspeți. Cu această victorie, Ucraina câștigă grupa cu 7 puncte și alături de câștigătoarele celorlalte 6 grupe ale Turului de Elită - Germania, Anglia, Italia, Portugalia, Franța și Turcia - a obținut biletele pentru turneul final programat în Finlanda, în perioada 16-29 iulie 2018.

Lotul României care a evoluat în această seară este următorul:

1.Vlad – 2.Haruț, 5. Screciu, 6. Dulca, 4. Neciu – 14. Băluță, 15. Lazăr (20. Merloi 88') – 8. Moruțan, 7. Dragomir-cpt., 10. Mățan (11. Micovschi 63') - 9. Sîntean (19. R. Moldoveanu 72’)

Rezerve: 12. Constache, 13. Boboc, 16. L. Gheorghe, 17. Drăguș, 18. Trușescu

Alte știri din Juniori