Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
Înfrângere drastică în meciul de deschidereSorin Pană / SportPictures.eu
22 Mar 2019

Înfrângere drastică în meciul de deschidere

Selecționata României de handbal feminin a pierdut partida inaugurală a turneului amical Golden League organizat împreună de federațiile de handbal din Danemarca, Franța și Norvegia.

Desfășurat anul acesta în perioada 21-24 martie, întrecerea naționalelor este găzduită de Franța, în orașele Clermont-Ferrand și Boulazac, iar în afara echipelor organizatoare a fost invitată să participe și România. Nevoit să apeleze la o formulă de echipă din care lipsesc numeroase jucătoare titulare, selecționerul Martin Ambros a încercat să le mobilizeze pe cele trimise în teren pentru primul meci în care au întâlnit Franța, selecționată care are în palmares titluri mondiale și europene.

Cu toate acestea, gazdele s-au detașat rapid pe tabelă pe fondul unui randament redus al ofensivei tricolore și s-au distanțat la pauză la 7 goluri, 15:8. Declinul a continuat pentru fetele noastre în startul părții secunde când s-au văzut conduse cu 18:9, dar pe fondul scăderii de ritm al jucătoarelor din Hexagon, dar și al unui joc mai atent în defensivă, au dat impresia că pot limita dimensiunile înfrângerii. Nu a fost așa, deoarece în continuare ofensiva nu a avut randamentul scontat și s-a încheiat 28:18 în favoarea Franței.

Golurile României au fost înscrise de Pintea - 4, Laslo, Popa - câte 3, Perianu, Zamfirescu - câte 2, Bucur, Boian, Constantinescu, Dincă - câte un gol.

 

Iată programul și rezultatele meciurilor turneului, transmis în direct de Televiziunea Română:

Joi, 21 martie

Norvegia - Danemarca  31:20 (15:7)

Franța - România  28:18 (15:8)

Sâmbătă, 23 martie

Norvegia - România

Franța - Danemarca

Duminică, 24 martie

Danemarca - România

Franța - Norvegia

Alte știri din Handbal