Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Informatica a pierdut primul meci din Main Round-ul UEFA Futsal Champions LeagueBogdan Balas / SportPictures.eu
05 Oct 2018

Informatica a pierdut primul meci din Main Round-ul UEFA Futsal Champions League

Debut cu stângul pentru Informatica Timișoara în Grupa a 7-a a Main Round-ului UEFA Futsal Champions League. Campioana României a pierdut cu 0-1 (0-0) în fața formației VfL Hohenstein-Ernstthal, campioana Germaniei.

În celălalt meci din Grupa a 7-a, găzduită de „Zemgale Olympic Center” din Jelgava, localitate aflată la 41 de kilometri Sud-Vest de Riga, capitala Letoniei, polonezii de la Rekord Bielsko-Biała au făcut instrucție cu FK Nikars Rīga, scor 7-0.

Vineri, 5 octombrie, sunt programate meciurile etapei a doua, în care Informatica Timișoara va da piept cu gazdele de la FK Nikars Rīga.

În ciuda jocului bun, a dominării și a ocaziilor create, bănățenii nu au putut înscrie în poarta excelentului Pavols Wiegels. Confruntarea dintre campioanele României și Germaniei a stat sub semnul echilibrului până aproape de final. Hohenstein-Ernstthal, care a câștigat Grupa D a turului preliminar, pe care a găzduit-o, după două victorii (4-2 cu Futsal Klub Tirana și 12-0 cu Belfast United) și un egal (3-3 cu grecii de la Doukas SAC), a dat lovitura cu un minut și 15 secunde înainte de ultimul fluier al arbitrului, când a marcat Sandro Jurado Garcia.

Informatica a șutat în această partidă de 36 de ori spre poarta campioanei Germaniei, 16 dintre acestea pe spațiul porții, și a avut 13 cornere.

Robert Lupu, antrenorul-jucător al campioanei României, a început partida în următoarea formulă: 1. Vlad Iancu – 5. Mimi Stoica, 10. Deco (cpt.), 14. Dmytro Bondar, 20. Denys Ovsyannikov

Rezerve: 12. Roberto Voin (GK), 17. Theodor Lungu (GK), 2. Liviu Ruxandari, 4. Pedrinho, 7. Robert Lupu, 8. Valentin Ilas, 9. Daniel Araujo, 11. Savio Valadares, 13. Flavio Luiz Gomes Damas Da Silva

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal