Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Informatica Timișoara a devenit campioana RomânieiSebastian Tataru / SportPictures.eu
22 Mai 2018

Informatica Timișoara a devenit campioana României

Informatica Timișoara a cucerit luni seară titlul de campioană a României, după ce a trecut, în cel de-al treilea joc al finalei, de CS United Galați cu scorul de 5-2.

Cu scorul general de 3-0, Informatica tranșează astfel clar în favoarea sa duelul cu United, care pierde a doua finală consecutivă. Anul trecut, gălățenii cedau în „decisiv”, pe teren propriu, 2-3 la general, în duelul cu Autobergamo Deva. CS United Galați a încheiat astfel sezonul pe locul doi, egalând performanța de anul trecut.

Acesta e primul titlu din istoria clubului Informatica Timișoara, grupare care mai bifează o premieră, eventul! În urmă cu o lună și jumătate, la Miercurea Ciuc, trupa pregătită de Robert Lupu cucerea Cupa României după o finală dramatică, decisă la loviturile de departajare, cu Autobergamo Deva.

Ultimul meci al finalei actualului sezon al Ligii I la futsal a debutat fericit pentru Timișoara, care a condus cu 2-0, prin golurile reușite de Rakic (7.57) şi Felipe Oliveira (11.27).
Varela (15.39) a readus vicecampioana României în joc. Până la pauză, tot Informatica a fost echipa care a reușit să mai marcheze, prin antrenorul-jucător Robert Lupu (18.58).

United a început în forță repriza secundă, marcând chiar în primul minut, prin internaționalul Octavian Cireș. Rakic (36.02) și Andre Deco (38.02 - din lovitură de penalitate de la zece metri) au adus însă liniștea în tabăra bănățenilor, scor final 5-2 pentru Informatica.

În primele două partide ale finalei, la Galați, Informatica s-a impus de fiecare dată, 1-0 și 6-4 (2-2; 1-1; 3-1 la loviturile de departajare).

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal