Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
Informatica Timișoara a cucerit Supercupa RomânieiBogdan Balas / SportPictures.eu
26 Aug 2018

Informatica Timișoara a cucerit Supercupa României

Informatica Timișoara a cucerit sâmbătă seară Supercupa României, meci care a marcat debutul noului sezon în futsalul românesc. Bănățenii au tranșat în favoarea lor duelul cu CS United Galați, scor 4-3 (2-1), la capătul unui meci spectaculos.

Sighișoara s-a dovedit a fi o gazdă excelentă a Supercupei României la futsal ediția 2018. Sala Sporturilor „Radu Voina” din târgul medieval Sighișoara a fost aproape plină la reeditarea finalei Ligii I din sezonul trecut, meciul dintre Informatica Timișoara și CS United Galați. Gruparea de pe Bega viza al patrulea trofeu consecutiv, după Supercupa de la Lugoj, Cupa României de la Miercurea Ciuc și titlul de campioană a României, în timp ce United aspira la primul trofeu din istorie.

Disputa a fost deosebit de echilibrată. Bănățenii au condus în permanență pe tabela de marcaj. Daniel Araujo a fost primul marcator al Supercupei. Reușita sa a fost dublată de cea a veteranului Mimi Stoica, venit la Timișoara în această vară de la Autobergamo Deva. Gălățenii au relansat partida în ultimele secunde, atunci când Nuno Vieira Coco a deviat șutul lui Lașcu.

Gălățenii au început mai bine repriza secundă, dar cei care au marcat au fost tot oamenii lui Robert Lupu, prin Mimi Stoica, la prima dublă în tricoul Informaticii. Nuno Coco a reușit și el dubla, iar scorul a devenit 3-2. Gălățenii au insistat și au reuși egalarea prin Lașcu, cel care a reluat în plasă balonul trimis în bară de Andrei Crăciun. Vicecampionii României nu s-au bucurat decât câteva secunde, Informatica trecând din nou în avantaj imediat după reluarea jocului. Autorul golului, debutantul Dennis Ovsianiakov.

Deși, la un moment dat, au scos portarul, forțând egalarea, gălățenii nu au mai reușit să marcheze. Informatica Timișoara a câștigat astfel al patrulea trofeu consecutiv, după Supercupa de la Lugoj de anul trecut, Cupa României și titlul în Liga I.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal