Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Informatica Timișoara a câștigat Cupa României U19FRF.ro
30 Mar 2017

Informatica Timișoara a câștigat Cupa României U19

Informatica Timișoara a cucerit Cupa României rezevată echipelor sub 19 ani, la futsal. Miercuri seară, în finala de la Târgu Secuiesc, unde s-a disputat „Final Eight”-ul competiției, gruparea bănățeană a învins formația gazdă CS KSE, scor 6-4 (4-3).

Succesul juniorilor timișoreni vine la o săptămână distanță de la triumful echipei mari în Cupa României. În urmă cu șapte zile Informatica reușea să cucerească în premieră Cupa României la futsal, după victoria dramatică în fața celor de la Autbergamo Deva. Astfel, Timișoara aduce pe malurile Begăi al doilea trofeu și e în cărți pentru un al treilea. ACS Poli Timișoara, echipa de fotbal, e califcată în semifinalele Cupei României.

Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc a fost plină la finala turneului final al Cupei României la futsal, competiție rezervată echipelor sub 19 ani. KSE Târgu Secuiesc, chiar și fără căpitanul Attila Gall, suspendat după cartonașul roșu primit în semifinala cu Internazionale Traian Vaslui, pornea ca favorită.

Informatica Timișoara a făcut însă o partidă aproape perfectă, trupa pregătită de Cristian Contescu dând dovadă de maturitate și de o organizare a jocului ireproșabilă. Bănățenii au condus la pauză cu 4-3 și s-au impus la final cu 6-4.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori