Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Indian Wells: Tecău urcă în turul secund, Niculescu este eliminatăAFP / Mediafax Foto
10 Mar 2019

Indian Wells: Tecău urcă în turul secund, Niculescu este eliminată

Horia Tecău și Monica Niculescu au disputat noaptea trecută partidele lor din proba de dublu a BNP Paribas Open.

Monica Niculescu și americanca Abigail Spears nu au putut să le răzbune pe Irina Begu și Mihaela Buzărnescu și au cedat la rândul lor în partida contra favoritelor numărul 5, canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Yifan Xu. 6-3, 6-4 a fost scorul cu care acestea s-au impus în fața dublului româno-american, rezultat în urma căruia Monica și Abigail primesc câte 35 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 26.430 USD.

În schimb, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au terminat învingători partida pe care au disputat-o pe terenul numărul 7 în compania perechii formate din ungurul Marton Fucsovics și argentinianul Guido Pella. Mai puțin de 50 de minute s-au scurs de la startul partidei până la momentul în care tabela indica 6-1, 6-2 în favoarea lui Horia și Juls, care în turul secund al competiției vor avea adversari de alt calibru. În fața lor vor sta favoriții numărul 8 ai tabloului, dublul format din finlandezul Henri Kontinen și australianul John Peers, iar partida se va disputa în noaptea de luni spre marți.

Alte știri din Tenis de câmp