Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Indian Wells: Tecău și Rojer, la cea mai bună performanță în turneuAFP / Mediafax Foto
12 Mar 2019

Indian Wells: Tecău și Rojer, la cea mai bună performanță în turneu

Parcurs excelent pentru Horia Tecău și Jean-Julien Rojer în proba de dublu a BNP Paribas Open. După un prim tur în care au trecut în viteză de perechea formată din ungurul Marton Fucsovics și argentinianul Guido Pella, scor 6-1, 6-2 în mai puțin de 50 de minute, Horia și Juls au avut parte în turul secund al competiției de adversari mult mai experimentați. Pe terenul numărul 4 al complexului ei i-au întâlnit aseară pe favoriții numărul 8 ai tabloului, dublul format din finlandezul Henri Kontinen și australianul John Peers, de care au dispus după o oră și 27 de minute cu scorul de 6-3, 7-6 (1).

Perechea româno-olandeză a evoluat aproape perfect, reușind câte un break pe set, dar la 6-5 în setul secund, la punct decisiv a fost nevoită să cedeze rebreak-ul în loc să închidă partida. Astfel, suspansul s-a prelungit într-un tiebreak controlat autoritar de Horia și Juls, care în sferturile de finală îi vor avea ca adversari pe sârbul Novak Djokovic și italianul Fabio Fognini.

Cei doi își egalează cea mai bună performanță la turneul californian, obținută în urmă cu două ediții, și au asigurate câte 180 de puncte de clasament și un cec comun în valoare de 57.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp