Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Indian Wells: Simona OKAFP / Mediafax Foto
10 Mar 2014

Indian Wells: Simona OK

Simona Halep a trecut de cehoaica Lucie Safarova în trei seturi lungi pentru suporterii româncei, derulate pe parcursul a două ore de joc – 6-2, 4-6, 6-4.

Dacă primul set a fost o problemă tranșată simplu de constănțeancă după 2-2, actul secund a fost echilibrat până în ghemul 9, când cehoaica a reușit să convertească a treia minge de break și a închis apoi setul pe propriul serviciu. În decisiv se merge cap la cap până la 2-2, moment în care Simona cedează serviciul, face un rebreak la 0, cedează din nou și reușește al doilea rebreak pentru a egala scorul la 4. După acest roller coaster de patru break-uri consecutive, Simona pare a fi mai orientată și reușește să își facă serviciul la 0 pentru 5-4, într-un moment în care poziția în clasament și experiența fac diferența. Safarova încearcă să rămână în joc, dar fără succes și cedează break-ul și meciul.

Adversara Simonei din optimi va fi canadianca Eugenie Bouchard (locul 19 WTA), învingătoare în fața italiencei Sara Errani (locul 10 WTA) în două seturi - 6-3, 6-3.

Alte știri din Tenis de câmp