Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Indian Wells: Niculescu nu reușește revanșaAFP / Mediafax Foto
09 Mar 2014

Indian Wells: Niculescu nu reușește revanșa

În turul secund al BNP Paribas Open, Monica Niculescu nu a reușit să-și ia revanșa în fața rusoaicei Ekaterina Makarova, locul 24 WTA, cea care a eliminat-o și la Australian Open în urmă cu două luni. Meciul a fost extrem de disputat și balanța a înclinat într-o parte și în cealaltă, dar după 3 ore și 15 minute de joc scorul a fost favorabil moscovitei 5-7, 7-6, 6-3.

Primul set a fost controlat de Monica, aflată permanent la conducere, cu 4-1, apoi cu 5-2, dar egalată la 5. Ea se concentrează pe final și câștigă ultimele două ghemuri ale setului. Lucrurile mergeau bine pentru ea, iar după un început cu stângul în actul secund reușește să întoarcă scorul de la 0-2 la 4-2. Este rândul rusoaicei să treacă la comandă și preia conducerea cu 5-4. Monica echilibrează jocul și se intră în tiebreak, acolo unde Makarova se detașează rapid la 5-1 și îl închide la 3. Niculescu a ratat șansa de a închide meciul și adversara sa, după ce își cedează serviciul în primul ghem al decisivului, pune presiune pe jucătoarea noastră și reușește o suită de 5 ghemuri consecutive. Monica reușește un rebreak și își face serviciul pentru a ajunge la 3-5, dar Makarova pune punct meciului la a doua șansă pe care și-a construit-o.

Niculescu primește 35 de puncte de clasament și un cec în valoare de 16.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp