Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Indian Wells: La dublu, Tecău iese din primul tur AFP / Mediafax Foto
10 Mar 2014

Indian Wells: La dublu, Tecău iese din primul tur

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au părăsit competiția de dublu a turneului BNP Paribas Open, fiind învinși la mare luptă de perechea britanică Colin Fleming (nr. 36 ATP dublu) – Ross Hutchins (nr. 425 ATP dublu).

Horia, clasat pe locul 26 ATP dublu, și Jean-Julien, locul 18 în aceeași ierarhie, porneau ca favoriți ai întâlnirii și statutul lor s-a concretizat în câștigarea primului set, dar numai la mare luptă, cu un break făcut în ghemul 11. Setul al doilea este și mai echilibrat, ajungându-se la tiebreak, acolo unde britanicii reușesc să întoarcă de la 1-3 la 5-3 și să îl câștige cu 7-4. Supertiebreak-ul are o evoluție strânsă până la 3-3, după care britanicii fac 6-3 și se apropie de final cu 9-5. Horia și JJ reușesc o serie de trei puncte consecutive, dar adversarii își fac serviciul și închid meciul.

7-5, 6-7, 8-10 după 110 minute și Horia, împreună cu JJ, părăsesc Indian Wells. Ei vor împărți un cec de 9.100 USD și nu adaugă niciun punct de clasament.

Alte știri din Tenis de câmp