Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Indian Wells: Halep, în graficAFP / Mediafax Foto
08 Mar 2014

Indian Wells: Halep, în grafic

Turul al doilea al turneului BNP Paribas Open nu a adus un obstacol important pe traseul Simonei Halep. Jucătoarea clasată pe locul 7 WTA a avut-o ca adversară pe japoneza Kurumi Nara, ocupantă a locului 47 în ierarhia feminină a jucătoarelor profesioniste. Meciul a durat aproape 70 de minute și cele două seturi au fost adjudecate de Simona la scoruri identice – 6-2, 6-2.

Simona a pornit mai concentrată și a pus repede distanță între ea și adversara ei. Meciul a început cu un break al Simonei la capătul unui ghem disputat, apoi jucătoarea noastră și-a câștigat serviciul la avantaj. Un al doilea break și un ghem alb o pun pe Simona în ipostaza de a conduce cu 4-0 și de aici constănțeanca închide setul la 2. Actul secund începe cu japoneza la serviciu și se înregistrează 5 break-uri consecutive. La 3-2, Simona își face serviciul și reintră în ritm pentru a închide meciul.

Ea va fi întrebuințată mai mult în turul 3 al competiției de către cehoaica Lucie Safarova, locul 28 WTA, în fața căreia Simona a câștigat anul trecut la Nürnberg în semifinala turneului câștigat în cele din urmă de compatrioata noastră.

Alte știri din Tenis de câmp