Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Indian Wells: Alexandra Cadanțu eliminată în primul turAFP / Mediafax Foto
07 Mar 2014

Indian Wells: Alexandra Cadanțu eliminată în primul tur

Una dintre cele patru jucătoare românce din proba de simplu a turneului BNP Paribas Open de la Indian Wells a fost eliminată noaptea trecută. Alexandra Cadanțu a jucat împotriva americancei Coco Vandeweghe, locul 108 în clasamentul WTA, în fața căreia a cedat în două seturi – 4-6, 0-6 – după 85 de minute de joc.

Cele două părți ale întâlnirii au avut o desfășurare total diferită. În primul set, Vandeweghe reușește primul break în ghemul 3, dar Alexandra face rebreak-ul și menține egalitatea până la 4-4. Apoi urmează la serviciu, salvează două mingi de break, dar cedează break-ul americancei la primul avantaj. Vandeweghe nu ratează șansa de a închide setul pe propriul serviciu și Alexandra servește prima în actul secund, dar cedează break-ul la 0. Coco este mai ”în meci”, face serviciul și luptă pentru al doilea break în set. Alexandra pierde două șanse de a-și face serviciul și scorul devine 3-0, iar în ghemul următor are minge de rebreak, însă nu reușește să o fructifice. În schimb Vandeweghe își închide serviciul în favoarea sa într-un moment critic, iar drumul până la finalul setului și meciului este scurt.

Alexandra, locul 59 WTA, a acumulat 10 puncte de clasament și a primit un cec în valoare de  11.000 USD.

Alte știri din Tenis de câmp