Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
Încep Mondialele de Atletism în SalăAFP / Mediafax Foto
04 Mar 2014

Încep Mondialele de Atletism în Sală

Miercuri, 5 martie, 11 sportivi români vor pleca în direcţia Sopot (Polonia), pentru a participa la Campionatele Mondiale de atletism indoor, ce se vor desfăşura în perioada 7-9 martie. Federaţia Română de Atletism a înscris în competiţie 3 atleţi şi 8 atlete, după cum urmează:

Masculin: Marian Oprea - triplusalt, Mihai Donisan - săritura în înălţime, Ioan Zăizan - 1500 metri

Feminin: Anca Heltne - greutate, Ancuţa Bobocel - 3000 metri, Bianca Răzor, Mihaela Nunu, Sanda Belgyan, Andreea Panainte, Adelina Pastor şi Camelia Gal - ştafeta 4x400 metri

La această a 15-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Sală şi-au anunţat participarea 600 de atleţi şi atlete din 138 de ţări, gazda întrecerii fiind moderna sală Ergo Arena, cu o capacitate de peste 6000 de locuri.

Speranţele noastre la medalii se leagă în primul rând de Marian Oprea (triplusalt), care se află pe locul secund în ierarhia IAAF (17.30 metri) şi de Anca Heltne (greutate),de asemenea cu a doua performanţă la proba sa (18.88 metri). 

Această competiţie va putea fi urmarită live şi în reluare pe canalele Eurosport şi Eurosport2

Întoarcerea delegaţiei nostre în ţară este prevăzută pentru data de 11 martie.

Le dorim succes sportivilor noştri!

Alte știri din Atletism