Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
Încă două medalii la Campionatele Europene de la BudapestaAFP / Mediafax Foto
22 Oct 2016

Încă două medalii la Campionatele Europene de la Budapesta

Delegația României și-a adăugat în palmares alte două medalii la Campionatele Europene de tenis de masă care au loc în Ungaria, la Budapesta.

La proba de simplu feminin, Eliza Samara s-a calificat în semifinale, după ce a învins-o pe Kristin Silbereisen, din Germania, cu scorul de 4-2 (5-11, 11-13, 11-7, 11-9, 15-13, 13-11). Eliza Samara a întors acest meci, după ce a fost condusă cu 2-0 la seturi. Punctul de inflexiune s-a notat în cea de-a cincea manșă, pe care Eliza a dominat-o, însă a fost egalată pe final. Totuși, jucătoarea noastră s-a impus în prelungiri, la fel cum s-au petrecut lucrurile și în setul cu numărul șase.

În semifinale, Eliza Samara va juca împotriva chinezoaicei Yu Fu, care reprezintă Portugalia. Indiferent de deznodământul meciului respectiv, Eliza Samara are asigurată medalia de bronz.

La dublu feminin, România a cucerit deja medalia de bronz, după o înfrângere dramatică în semifinalele tabloului, contra perechii germane alcătuită din Xiaona Shan - Petrissa Solja. Rezultatul înscris la final pe tabela de marcaj este grăitor: 4-3 (14-12, 10-12, 11-4, 3-11, 9-11, 11-9, 11-8).

Palmaresul României la Budapesta este compus din patru medalii, din care una de aur, două de bronz și încă una a cărei culoare urmează să se definească mâine, după încheierea probei de simplu feminin.

Alte știri din Tenis de masă