Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
În sferturile Cupei, Astra trece ușor de Viitorul
04 Dec 2013

În sferturile Cupei, Astra trece ușor de Viitorul

Marți seara, la Chiajna, pe un teren greu, s-a disputat primul meci din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal.

Viitorul Constanța, în calitata de gazdă și organizatoare a meciului, a primit vizita liderului Ligii I, Astra Giurgiu, echipă aflată în vârful ei de formă și care nu concepea să nu aibă și în Cupă un parcurs cât mai lung.

Meciul începe în nota de dominare a giurgiuvenilor dar ocaziile clare se lasă așteptate. Diferența de valoare își spune cuvântul după o jumătate de oră și, în mai puțin de 3 minute, scorul devine 2-0 pentru astrali. Mai întâi Budescu înscrie în minutul 32 printr-un șut deviat de Puțanu, iar în minutul 35 Marian Cristescu prinde un șut superb de la 25 de metri și marchează spectaculos.

În repriza a doua Viitorul încearcă fără success să se apropie periculos de poarta lui Lung, iar introducerea lui Dică în ultimul sfert de oră nu aduce nici ea golul pentru echipa lui Hagi. Cei care marchează vor fi tot baieții lui Isăilă, scorul fiind modificat în minutul 89 de Yoda, care face 3-0, rezultat cu care se încheie un meci cu un scenariu dinainte scontat.

La startul partidei s-au aliniat următoarele formații:

Viitorul: Buzbuchi - Bejan, Mitrea, Puțanu, Larie - Baluță, Lazăr, Benzar, Șerban, Cârstocea - Axente

Rezerve: Balauru, Gavra,Toșca, Dică, Daminuță, Nikolov, Thiago

Antrenor: Bogdan Vintilă.

Astra: Lung - Mățel, Mureşan, Găman, Morais - Seto, Cristescu - William, Budescu, Yoda - Ivanovski

Rezerve: Coman, Yahaya, Enache, Pedro, Bukari, Yazalde, Giurgiu

Antrenor: Daniel Isăilă.

Miercuri se dispută alte două partide din sferturile de finală ale Cupei Romaniei, Petrolul – Vaslui și Dinamo – Pandurii, iar joi în Ghencea se va juca ultimul meci din aceasta fază a competiției, Steaua – Otelul Galați.

Alte știri din Fotbal