Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
În prim-plan pe afiş, tot GoldişSportPictures.eu
03 Mar 2014

În prim-plan pe afiş, tot Goldiş

Pentru a sprijini jocurile din Cupa Europei Centrale ale formaţiei noastre din Arad, Federaţia Română de Baschet a devansat încă un meci al Universităţii Goldiş în Liga Naţională feminină.

Luni, 3 martie, lidera campionatului a jucat acasă, la Arad, cu CSBT Alexandria, în contul etapei a 24-a, învingând aşa cum era de aşteptat:

Universitatea Goldiş ICIM Arad – CSBT Alexandria 76 - 58 (23-15, 23-16, 17-10, 13-17)

Rhoads a marcat primele puncte ale partidei cu un coş de două puncte urmat de o aruncare liberă. Tot primul sfert a fost dominat de coechipierele sale, care au dus scorul 12 puncte diferenţă din minutul cinci, printre marcatori aflându-se adesea Cosby şi Engelman. De la oaspete, s-au remarcat Chivu şi Voicu, cu 11 puncte din 15, aportul lor reducând diferenţa la opt puncte.

Sfertul al doilea a fost aproape identic pe tabelă, ceea ce a însemnat creşterea distanţei la 15 puncte. Pe lângă marcatoarele din primul sfert, a apărut şi Broomfield pentru arădence.

După pauză, am asistat la două sferturi opuse, în care dominarea a fost împărţită între cele două formaţii, cu o înclinare a balanţei tot pentru gazde. Pe final, oaspetele au punctat mai mult, dar arădencele încheiaseră demult „antrenamentul cu public” în vederea turneului Final Four din Cupa Europei Centrale, în care va fi cap de afiş, alături de „studentele” din Alba Iulia, gazdele evenimentului.

Marcatoarele de top din partidă au fost: la Goldiş Arad, J. Rhoads - 17 puncte, D. Cosby – 14 puncte şi M. Engelman – 14 puncte, iar la CSBT, G. Voicu - 24 de puncte şi Chivu – 13 puncte.

Alte știri din Baschet